У току је евидентирање ученика у први разред за школску 2020/2021. годину које ће трајати до 30. марта 2020. године.

Имајући у виду тренутну ситуацију изазвану новим корона вирусом обавјештавамо родитеље да ће пријаве дјеце дорасле за упис у први разред рођене закључно са 1. септембром 2014. године и дјеце рођене 2013. године која нису уписана у школу у текућој школској години, вршити искључиво путем телефона или мејла. На захтјев родитеља у први разред могу бити уписана и дјеца која до краја календарске године навршавају шест година.

Родитељи који контактирају школе путем телефона, даће потребне податке, а они који достављају податке мејлом навешће исте у мејлу.

У пријави навести име и презиме дјетета, име оца, датум и мјесто рођења, мјесто становања и контакт телефон једног од родитеља.

Документацију потребну за упис дјетета у први разред, извод из матичне књиге рођених, потврда о пребивалишту за дијете, књига за праћење развоја и учења дјетета (уколико је дијете похађало предшколску установу),  родитељи ће доставити када дијете доведу на тестирање.       

О терминима тестирања и љекарског прегледа родитељи ће бити накнадно обавјештени у складу са препорукама надлежних институција.

Контакт телефон за пријаву дјеце дорасле за упис у први разред је 065 /170-223.

Мејл на који такође можете вршити пријаву је os182.pedagog@skolers.org