1. јун

Културно – умјетничким програмом, спортским турнирима и свечаном додјелом диплома и признања, обиљежен је још један Дан ученичких постигнућа.

Учесници школских секција, кроз пјесму, игру, рецитацију и глуму, показали су своја умијећа наставницима, родитељима и другарима у пуном холу школе.

Најуспјешнијим ученицима, побједницима мeђуодјељењских, али и регионалних такмичења, додијељене су књиге.

Испратили смо још једну генерацију матураната, која је изњедрила три добитника Вукове дипломе. Ученици Марија Фуртула, Јелена Ђурић и Лука Ребић, остварили су одличан успјех из свих предмета у свих девет година досадашњег школовања, а посебну диплому из области спорта добила је Магдалена Илић, такође одлична ученица. Проглашен је и ученик генерације, Марија Фуртула, која се истакла својим резултатима. Директор школе јој је уручио награду, као и поклон од кума школе, господина Душка Иконића.

Изузетно смо поносни на све наше ученике и њихова постигнућа у овој школској години, јер су она показатељ квалитетног рада и учења, што је свакако наша водиља. Посебно честитамо нашим „Вуковцима“, а као што у својим излагањима рекоше директор, педагог и помоћник директора школе, матурантима желимо све најљепше у даљем школовању и животу.

🤗